یک مقام ارشد جنبش انصارالله یمن با هشدار نسبت به احتمال تشدید تنش‌ها در منطقه، از امکان محدودسازی یا بستن کامل تنگه باب‌المندب در برابر کشتیرانی بین‌المللی سخن گفت.

باب المندب

به گزارش همشهری آنلاین، جنبش انصارالله یمن در اظهاراتی هشدارآمیز، احتمال بستن تنگه راهبردی باب‌المندب را مطرح کرده و آن را در چارچوب واکنش به سیاست‌های آمریکا در منطقه ارزیابی کرده است.

حسین العزی، از چهره‌های این جنبش، در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت که در صورت تصمیم صنعاء برای بستن باب‌المندب، هیچ طرفی توان بازگشایی یا عبور از آن را نخواهد داشت.

او در این باره اظهار داشت: «اگر تصمیم بگیریم باب‌المندب را ببندیم، همه انسان‌ها و جن‌ها نیز ناتوان از باز کردن آن خواهند بود.»

وی همچنین با اشاره به آمریکا و جامعه بین‌المللی، از آن‌ها خواست سیاست‌های خود در قبال یمن و منطقه را تغییر دهند و «احترام به حقوق ملت‌ها» را رعایت کنند.

تنگه باب المندب به عنوان یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های دریایی جهان مطرح شده است؛ مسیری که نقش کلیدی در تجارت بین‌المللی و عبور کشتی‌های تجاری دارد.

باب‌المندب را اگر ببنیدم انس و جن نمی‌توانند بازش کنند | هشدار عجیب حسین العزی

کد خبر 1030577
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 12
  • IR ۰۷:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    0 0
    درود بر نیروهای مسلح یمن ، احسنت احسنت
  • IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    0 0
    حتماً همین کار کنید
  • ایرانی IR ۱۱:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    0 0
    درود ب شرف یمنی های با غیرت
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    0 0
    باریکلا یمن. باید در برابر دشمن قوی بود و قوی رفتار کرد
  • IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    0 0
    جنگ جنگ تا پیروزی کامل حق علیه باطل
  • IR ۲۲:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۱
    0 0
    فقط حرف میزنی برادر ببند ببینیم